İslam Düşmanlığı ile Mücadele Araştırmaları Merkezimize (İDMAM) Koordinatör Arıyoruz

05 Aralık 2020, Cumartesi

Vakfımız bünyesinde faaliyet gösteren İslam Düşmanlığı ile Mücadele Araştırmaları Merkezimize (İDMAM) , koordinatör aramaktayız.

Aranan Kriterler;

. İslam Düşmanlığı ile Mücadele konusunda tecrübeli ve bu alanda yeterli çalışmaları yapmış olmak,

. Doktora Ünvanına sahip olmak,

. İyi seviyede İngilizce bilmek,

. Vakfın akademik ve idari işlerinde sorumluluk üstlenecek ve ekip yönetimi yapabilecek,

. Araştırma yapma ve rapor hazırlama konusunda akademik yeterliliklere ve tecrübeye sahip olan Koordinatör çalışma arkadaşları arıyoruz.

İDMAM ile alakalı yeterli tecrübeye sahip ve yöneticilik yapabilecek arkadaşların başvurmalarını önemle talep ediyoruz.

Başvuru için: Tıklayınız!

Sistem üzerinden başvurunuzu yapmadan önce , sisteme kayıt olmanız ve özgeçmişinizi doldurmanız gerekmektedir.