ETKİNLİK BİLGİLERİ

İftar ve Mezuniyet Programı

23 Şubat – 18 Nisan 2019  tarihleri arasındaki 8 hafta boyunca süren Göç ve Diaspora Akademisi İhtisas Seminerleri programımızı başarıyla tamamlayan 88 öğrencimizin de katıldığı iftar programımızı 8 Mayıs günü Tarihi Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde  gerçekleştirdik.

Göç ve diaspora başlıklarını eğitim, kültür, siyasal katılım, entegrasyon politikaları, dil ve kimlik gibi birçok farklı perspektiften değerlendirerek bu alanda uzman insan kaynağı yetiştirme amacıyla düzenlediğimiz Göç ve Diaspora Akademisi İhtisas Seminerleri programımız başarıyla sona ermiştir. İlgili konular üzerinde çalışan uzman ve akademisyenlerin yönetiminde, üniversitelerin lisansüstü programlarına kayıtlı öğrenciler ve bunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında görevli uzmanlara/ilgililere yönelik hazırladığımız programımızın mezuniyet töreni 8 Mayıs günü Tarihi Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ndeki geleneksel iftar yemeğimizle birlikte gerçekleştirilmiştir.

Mustafa Yeneroğlu

Selamlama konuşmasında vakıf yönetim kurulu başkanımız Sn. Mustafa Yeneroğlu vakfımızın mevcut çalışmalarından, önümüzdeki süreçte vakıf çatısı altında gerçekleştirilecek projelerden bahsetti ve misafirlerimize programımıza sağladıkları katılım için teşekkürlerini iletti.

Mehmet Köse

Vakıf yönetim kurulu üyemiz Sn. Mehmet Köse ülkemiz açısından göç ve diaspora konularının önemine işaret ederek bundan sonraki süreçte de vakıf çalışmalarının ilgili alanlardaki mevcut eksikliği tamamlayıcı nitelikte olacağı vurgusunda bulundu.

A. Zafer Sağıroğlu

İhtisas seminerleri eğitimcilerimizden Sn. Dr. A. Zafer Sağıroğlu ülkemizde göç ve diaspora alanlarına yoğunlaşarak böylesi programlar düzenleyen vakfımızın önemli akademik başarılara imza attığını belirterek ilgili çalışmaların devamı temennisinde bulundu.

Haya Al-Turk

Gazi Üniversitesinde YL eğitimine devam etmekte olan Haya Al-Turk Göç Araştırmaları Vakfında katıldığı seminerlerin tezi ve akademik kariyeri açısından büyük katkılar sunduğunu belirterek programda emeği geçen vakıf çalışanlarına ve seminer hocalarına teşekkürlerini iletti.

Sabbir Hasan

Polis Akademisi’nde yüksek lisans öğrencisi olan Sabbir Hasan seminer sürecinde kıymetli hocalar ve derslerden çokça faydalandığını belirterek vakfımızın önümüzdeki süreçte alanında marka değerine sahip, en yetkin kuruluşlardan birisi olacağına dair inancını dile getirdi.

Firuze Yiğit

Gazi Üniversitesi hukuk fakültesinde eğitimine devam etmekte olan Firuze Yiğit katıldığı “Batı Avrupa’da İslam ve Müslümanların Kamusal Alanda Kabulü” semineri vesilesiyle Avrupa’da İslam ve Müslümanlar tartışmasını ve AİHM kararlarını irdeleme fırsatı bulduğunu belirtti.

TAKVİME EKLE 05/08/2019 12:00 am 05/08/2019 12:00 am America/Los_Angeles İftar ve Mezuniyet Programı

TÜRÜ

İftar Programı