In Haberler,İnsan Kaynakları

Akademi ve Eğitim Koordinatörleri arıyoruz.

Göç ve Diaspora Akademisi; lisans düzeyindeki öğrencilere “Temel Eğitim Programı”, mezun ve lisansüstü çalışmalar yapanlar için “İhtisas Seminerleri, Okuma Grupları ve Kış ve Yaz okulları” programlarından oluşmaktadır.

Göç ve Diaspora alalında multidisipliner bir bakış açısına sahip, organizasyon kabiliyeti olan, en az bir yabancı dile hakim, tercihen doktora yapmış akademi koordinatörleri arıyoruz.

Kurumda yapılan programların içeriklerinin hazırlanması, eğitimcilerin organize edilmesi, program katılımcılarının seçim süreçlerinin yürütülmesi ve katılımlarının sağlanması ile birlikte; programların sorunsuz bir şekilde yürütülmesini ve katılımcıların maksimum faydayı elde edebilmeleri için verilen ödev ve sorumlulukları yerine getirilip getirilmediğinin takiplerinin yapılması görevlerini yerine getirecektir.

Akademi koordinatörlüğü pozisyonu; tam zamanlı veya yarı zamanlı (Üniversite öğretim üyeleri için) adayların başvurusuna açıktır.

Başvuru Tarihleri:
Başvuru başlangıç tarihi: 13 Mart 2019